Gå til hovedindhold

En snak med Maria Motzfeldt

En snak med Maria Motzfeldt

Maria Motzfeldt er for InuaCare indbegrebet af power. Hun har den vildeste positive udstråling og en ro, som skinner igennem på hendes sociale medier, hvor vi elsker at følge med.

Vi vil gerne lære hende endnu bedre at kende og vi har derfor stillet hende en række spørgsmål om hendes dagligdag, livet som mor og hendes bedste beauty tips. 

Vil du fortælle os lidt om dig selv og hvad der fylder i dit liv lige nu? 
De her dage fylder egenomsorg meget. Jeg har været på et retreat ved Sofia Manning. Haft en masse tid til fordybelse, tid til mig selv, fået mere klarhed, fokus på mine værdier og fået mere indre ro.. virkelig dejligt. Jeg tror virkelig på, at indre ro giver indre skønhed og med indre skønhed også ydre skønhed og omvendt for når du gør noget godt ved dig selv, gør det også godt for dit indre. 

Det jeg holder mest af i min hverdag, er… 
Der er mange ting jeg holder af i min hverdag. Jeg holder meget af at være omgivet af folk jeg holder af, min søn og familie, min mand og hans børn og i det hele taget mennesker der giver mig god energi og nogen jeg kan grine med. Jeg holder af at træne og drage egenomsorg. For når jeg har det godt, så bliver jeg simplethen et godt menneske. Jeg elsker rigtig meget mit arbejde (jeg har også opgaver der hænger mig langt ud af halsen - nu skal det heller ikke lyde som om at alting bare er godt), men jeg holder virkelig meget af hvad jeg laver. Jeg kunne blive ved her - mad, creme og skønhedsprodukter, lakrids, ALT for damerne, lydbøger, musik....jeg holder af rigtig meget - jeg elsker faktisk rigtig meget.

Det der driver mig i min dagligdag, er…
At tænke nyt, se forandring, gøre ting der får gulvet til at bevæge sig lidt, gode ting og samarbejde - jeg elsker når jeg møder mennesker der løfter en til noget endnu bedre og man har følelsen af at gøre det samme for en anden/andre. 

Jeg bliver inspireret af…
Kærlige og hudløst ærlige mennesker...der er også noget inspirerende i personer der står stærkt i dem de er, personer der behandler alle de møder med respekt og ikke har behov for at nedgøre for at fremhæve sig selv. Jeg er også vild med personer som er tro mod dem selv og står ved det de synes.
  

Det bedste og det hårdeste ved rollen som mor, er…
Alle de bekymringer er uden tvivl det hårdeste, frygten for at miste, fejle og dårlig samvittighed - jeg har brugt så meget unødvendig energi på det. Det bedste ved at være mor er den enormt store kærlighed man oplever, jeg hoppede fuldstændig ind i en bobel med min søn, vi har et helt særligt stærkt bånd, jeg mærker ham på en helt speciel måde og så selvfølgelig alt det glæde og sjov han har tilført mit liv.  

Det jeg ville ønske, jeg havde vidst som nybagt mor, er... 
At tiden går mega hurtigt. 1-2-3 er han 14 og gider dig knap nok.  Jeg fik det faktisk at vide 3 dage efter jeg havde født ham og tænkte ”slap nu af, jeg har lige fået ham”. Nyd at være i alle steps, for en dag, savner man det hele (undtagen de søvnløse nætter) 

Jeg ville ønske, at verden havde mere…
Mere kærlighed, ro, balance og lighed.

Jeg føler mig allerbedst tilpas, når…
Jeg har fået nok søvn, når jeg griner, har været ude, har trænet, føler mig velplejet og har alle jeg holder af omkring mig.

På dage, hvor jeg ikke føler mig godt tilpas, rækker jeg altid ud efter…
Min mand! eller en god veninde og så søger jeg tit velvære. Jeg køber tit cremer, vitaminpiller og booker tid til massage og ansigtsbehandling når jeg ikke føler mig godt tilpas. Det hjælper også altid at tage til træning eller gå en lang tur. Lakrids og ALT for damerne kan også noget eller at græde lidt :)

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, er…
Vi bliver bombarderet med skønhedstips hele tiden, så ved ikke hvilket er bedste nogensinde. For mig er det uden tvivl søvn! vand og gode renserutiner! og ikke for Guds skyld, men din egen så sooolcreme. 

Mine tre favoritter på min badeværelseshylde er…
Altså udover toiletpapir? For det må man da være top favorit for alle :) ASIAQ er min absolut yndlings, men den er jo ikke så meget på badeværelset, men mere i min taske og på natbordet. Jeg kan da ikke vælge 3...jeg renser med Salik hver morgen og aften og renser af med Avi mist (det har jeg lige fundet ud af - fantastisk), serum (jeg har haft lidt forskellige, den sidste jeg har brugt er fra Karmameju), jeg har lige testet INUACAREs lækre serumer og så Qajaasat ansigtscreme..og øjencreme - jeg kan da ikke vælge 3. Shampoo og balsam er da også mega vigtige og min hårbørste, tørbørste...jeg har ikke 3, men mange og jeg kan ikke liste dem.
 

En god beauty-rutine for mig, er…
At rense mig morgen og aften, få nok søvn og drikke vand. 

3 sjove facts om mig selv, er…
1. Jeg elsker simplethen endeskiven af nybagt rugbrød så meget, så jeg kan finde på, at tage hele toppen af rugbrødet.

2. Jeg har de sidste 3 år haft lakridspibe julekalender og spist dem alle inden d. 12. december.

3. Min søn kaldte mig ”amaama” (bryst) og ikke anaana det første år. 

4. Jeg kan sagtens finde på at hænge vasketøj op på ny hvis andre har gjort det ”forkert”

Maria's favoritprodukter

Klik på billederne for at gå til produktet
  
  

Din kurv