Gå til hovedindhold

10 fantastiske ingredienser til solbrændt hud ☀️

10 fantastiske ingredienser til solbrændt hud ☀️

- Som du kan kigge efter når du vælger dine hudplejeprodukter

Sommeren er stadig over os, og solens stråler giver vores hud ekstra behov for fugt. Når du har opholdt dig i solen, vil du opleve at din hud bliver mere stram, irriteret og tør, og derfor er det vigtigt at pleje den med produkter, der indeholder beroligende, helende og fugtgivende ingredienser.

Vi har lavet vores top 10 over ingredienser, der er essentielle til din hud, hvis du har opholdt sig i solen, og som du kan kigge efter når du skal vælge din hudpleje.

 

 1. Aloe Vera
  Aloe Vera har både beroligende, hydrerende, helende og kølende egenskaber, og er derfor en af vores absolutte favoritingredienser at bruge efter solbadning.

   
 2. Grønlandsk Kamille
  Grønlandsk Kamille er spækket med antioxidanter og er antiinflammatorisk, hvilket gør den enormt beroligende, og er derfor perfekt at bruge når du har opholdt dig i solen.

   
 3. Glycerin
  Glycerin er en enormt fugtgivende ingrediens, der naturligt findes i huden i forvejen, og som har genopbyggende egenskaber.

   
 4. Grønlandsk Tundrapil
  Grønlandsk Tundrapil indeholder naturlig fenol og bioflavonide antioxidanter, som virker regenerende på huden. Derudover er den også rig på Salicin, som gør den enormt fugtgivende.

   
 5. Sød mandelolie
  Sød mandelolie er en enormt blødgørende ingrediens, der desuden er rig på triglycerider og fedtsyrer, der også gør den eminent til at genopbygge skadet hud.

   
 6. Sheasmør
  Sheasmør er rig på antioxidanter og virker blødgørende på huden, og er derfor effektiv til at afhjælpe den stramme og tørre fornemmelse man kan have efter at have været eksponeret for sol.

   
 7. Panthenol
  Panthenol er også kendt som Provitamin B5, og er fantastisk til at tiltrække og holde på fugt.

   
 8. Sodium PCA
  Sodium PCA er relateret til aminosyrer og findes naturligt i huden i forvejen. Den hjælper hudens øverste lag med at tiltrække og holde på fugt i huden.

   
 9. Hyaluronsyre
  Hyaluronsyre kan holde op til 1.000 gange dens egen vægt i vand, hvilket gør den til en fantastisk fugtgivende ingrediens.

   
 10. Kokosnøddeolie
  Kokosnøddeolie er en halvfed olie, der virker enormt blødgørende på huden.

 

Nu ved du hvilke ingredienser du skal kigge efter når du skal vælge produkter til at pleje din hud efter at have været i solen. Vi har samlet nogle af vores efter-sol-favoritter nedenunder, som du kan shoppe på inuacare.com

Psst! Aminnguaq Body Lotion indeholder både Aloe Vera, Grønlandsk Kamille, Glycerin, Sheasmør og Kokosnøddeolie, og har en let hurtigt-indtrængende og kølende formulering, som gør den helt fantastisk at bruge på solbrændt hud på kroppen ☀️

Din kurv