Gå til hovedindhold

Selfcare Sunday: Ansigtspleje

Selfcare Sunday: Ansigtspleje

Hos team InuaCare går vi efteråret i møde med masser af selvpleje og selvkærlighed. Vi vil nemlig de næste 4 søndage, komme med et nyt blogindlæg med fokus på ekstra pleje til hud, hår og sind. På den måde synes vi, at det bliver lidt mere hyggeligt at gå de koldere og mørkere tider i møde. Og så ændrer hudens behov sig også i takt med at temperaturer og luftfugtighed ændrer sig. 

De koldere temperaturer sammenlagt med det lidt mere tørre indeklima, som radiatorer og andre varmekilder forårsager, resulterer nemlig i et større fugtbehov. Derfor kan det være en god idé at genbesøge din rutine og eventuelt implementere lidt federe olietyper. Og hvilken bedre anledning end lidt ekstra søndags-selvforkælelse? Vi guider her til en rigtig god efterårsrutine med vores efterårsfavoritter. 

Step 1: Rens med Salik Cleansing Gel
Det første step i enhver god rutine er rens. Du har måske allerede en rens, du er glad for, og så kan du fint blive ved med at bruge den. Har du endnu ikke implementeret en rens i din rutine, er det en god idé at gøre det nu.

Det er vigtigt at rense huden for skidt, snavs og makeup. Vores Salik Cleansing Gel er en skånsom rens med vegetabilske vaskeaktiver og håndplukket grønlandsk Ene, som har rensende egenskaber.

Step 2: Iluliaq Facial Peel Mask
Ca. en gang om ugen kan du med fordel implementere en eksfolierende maske i din rutine. Den renser huden i dybden og forlænger den smukke sommerglød ind i efteråret. InuaCares Iluliaq Facial Peel Mask er en eksfolierende maske med 5 botaniske ektrakter og frugtsyre, der nænsomt peeler huden og efterlader den glat, blød og fuld af glød.

Step 3: Avi Facial Mist
Næste step er en god toner eller mist gerne med fugtgivende egenskaber. Når vejret bliver koldere, får de fleste et lidt større fugtbehov, og her er det en god idé at sætte ind med et ekstra step med fugt inden din ansigtscreme.

Vores Avi Facial Mist er en fugtgivende og beroligende mist med økologisk Aloe Vera og håndplukket Arktisk Timian, som også virker antibakteriel og antiseptisk på huden.

Step 4: Kuluk Anti-Age Eye Cream
Øjencreme er næste step i en god efterårsrutine, og den er især vigtig, hvis du har sensitiv hud. Huden omkring øjnene er nemlig tyndere og mere sensitiv end i resten af ansigtet, og derfor skal en øjencreme være formuleret til at matche den sarte hud omkring øjnene.

Kuluk Anti-Age Eye Cream er fugtgivende, beroligende og udglatter fine linjer omkring øjenomgivelserne. Den er formuleret med beroligende grønlandsk Kamille, Aloe Vera og Vitamin A.

Step 5: Qajaasat Facial Cream
En god ansigtscreme et af de vigtigste steps i en god hudplejerutine. Den hjælper med at beskytte huden og give langvarig fugt og pleje. I de koldere måneder kan vores Qajaasat Facial Cream være rigtig god, da den har lidt federe og mere rige olietyper end vores Tupaarnat Facial Moisturizer. Vores Qajaasat Facial Cream er formuleret med håndplukket Grønlandsk Post, Abrikoskerneolie, Granatæbleolie og Vitamin A. Ekstra tip: Hvis du har fedtet eller kombineret hud, kan du evt. bruge Tupaarnat Facial Moisturizer om morgenen og Qajaasat Facial Cream om aftenen.

Husk læberne: Asiaq Extra-Care Balm
Sidste step i din hudplejerutine kan med fordel være god og nærende pleje til dine læber, som også har tendens til at blive tørre og sprække over de kommende måneder. Vores Asiaq Extra-Care Balm er et fantastisk multi-use produkt fyldt med nærende, reparerende og beskyttende ingredienser som Grønlandsk Post, Bivoks, Honning m.fl. Du kan bruge den til alt fra fødder, neglebånd, læber, som en highlighter og meget mere.

Glem ikke at sætte din yndlings playliste eller podcast på imens og drik en dejlig kop kaffe eller te. Det er en af vores yndlings måder at komme helt ned i gear og gøre klar til en ny uge. 

Hvad er dit bedste tip til at implementere lidt ekstra selvpleje i løbet af ugen?

Rigtig god søndag fra hele team InuaCare

Din kurv