Gå til hovedindhold

10 hurtige spørgsmål til vores co-founder, Pipaluk

10 hurtige spørgsmål til vores co-founder, Pipaluk

Vi har stillet vores co-founder og produktudvikler, Pipaluk 10 hurtige spørgsmål om skønhed, inspiration og drømme, som du kan læse hendes svar på i dette blogindlæg. 

Pipaluk, også kaldet Pipa, er den mest rolige og blide person, og os andre i InuaCare-teamet synes at hendes tilgang til en travl hverdag som iværksætter og mor er virkelig inspirerende. 

Det der driver mig er…
Ros fra mine kunder, betyder rigtig meget. Især når kunder prikker mig på skulderen og fortæller om en god oplevelse med InuaCare. Det giver mig et kæmpe boost og driver mig frem. Jeg kan leve længe på ros fra en fremmed :)

Jeg bliver inspireret af…
Alt ved naturen er SÅ inspirerende. Havets bølger, skyerne på himlen, sneen på fjeldtoppene og den friske luft.. Ja, jeg kunne blive ved. Jeg vil så gerne passe på naturen, derfor er det også vigtigt for mig at vælge med omtanke når vi sourcer råvarer, emballage m.m.

Natur! Du er så vigtig!

Jeg drømmer om, at InuaCare…
Bliver stor og stærk. Jeg har mange drømme for InuaCare, og heldigvis er nogle af dem gået i opfyldelse. 

Jeg drømte engang om at man skulle kunne købe InuaCare ombord atlanterflyveren. Den drøm er opfyldt, og det er jeg enormt stolt af.

Jeg har også drømt om en feature om InuaCare i ALT for damerne. Og det er også sket. 

Jeg har også haft en stor drøm om en Danish Beauty Award-nominering. Og nu har vi 2. Asiaq Extra-Care Balm blev nomineret i kategorien "Årets Care & Protect Pris" i 2022 og Inaluk Hand Cream er blevet nomineret i kategorien "Årets kropsplejeprodukt - luksus" her i 2023.  

Jeg har en større drøm, men den holder jeg for mig selv, ellers bliver den ikke opfyldt ;)

Jeg føler mig allerbedst tilpas, når… 
Jeg sidder på toppen af fjeldet og indånder luften i den rene natur.

Og når vi har købt aftensmad ind - om formiddagen. Så føler jeg mig nemlig overskudsagtig ;-) 

På dage, hvor jeg ikke føler mig godt tilpas, rækker jeg altid ud efter… 
En mars-bar, den gør lykke. Og lydbøger.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, er…
For mig har jeg ikke et meget konkret skønhedstip, men det handler mere om at være god ved sig selv. Det vil sige en god nattesøvn, masser af vand i løbet af dagen og selvkærlige handlinger. Jeg elsker at forkæle mig selv og min hud ekstra meget en gang om ugen med Iluliaq Facial Peel Mask. Det gør virkelig underværker. 

Mine tre favoritter på min badeværelseshylde er…
Tre favoritter?! Den er svær.

Jeg vil hellere svare på hvilke tre produkter, jeg ikke kan undvære.

Avi Facial MistTupaarnat Facial Moisturizer og Iluliaq Facial Peel Mask. De redder min dag, gang på gang.

En god rutine for mig er…
Nu har jeg en lille tumling på 2 år, så mine rutiner og ritualer er ikke altid til at gennemføre i øjeblikket. Men mine bade er mine pauser, og her kan jeg godt stå og pleje huden i fred og ro, og det prioriterer jeg så ofte jeg kan. Og hvis jeg ikke har tid til en rutine med mange steps, prioriterer jeg rens med Salik Cleansing Gel og fugt med Tupaarnat Facial Moisturizer.

Skønhed for mig, er…
For mig er skønhed tæt forbundet med selvtillid og livsglæde. En person der hviler naturligt i sig selv med et glimt i øjet - Det er skønhed for mig.

3 sjove facts om mig selv, er…
- Jeg vil hellere strikke end alt andet, hele tiden og gerne på alle timer på døgnet

- Jeg er hende der skraldgriner højlydt af egne vittigheder 

- Jeg kan ikke finde et punkt tre :D Jo! Se min instagram, det er mit andet nørderi. Det du ikke ser er at jeg har en masse apps som er forbundet til Instagram. Bare spørg, jeg har alle Insta-tips! 

Din kurv