Gå til hovedindhold

Læs eller genlæs vores feature i Alt for damerne

Læs eller genlæs vores feature i Alt for damerne

Mød InuaCare

InuaCare ønsker at tilføre nye ingredienser til beauty industrien og sætte fokus på grønlandske råvarer i hudpleje. InuaCare tilbyder en gennemsigtig tilgang til beauty, hvor de selv håndplukker ingredienser i den rene grønlandske natur. De producerer deres egne planteekstrakter, som sikrer fuld kontrol fra plante til produkt.
Fra køkkenproduktion til grønlandsk eksporteventyr
InuaCare er skabt I Grønland af Anne Mette Koustrup og Pipaluk Nielsen, da de ikke var tilfredse med effekten af de produkter, som de importerede til deres frisørsalon og hud­plejeklinik. Anne Mette er uddannet laborant og hun gik derfor igang med at skabe sin egen hudpleje ud fra de fantastiske ingredienser, der kunne håndplukkes i den rene grønland­ske natur. En af de ingredienser er Grønlandsk Post, som er et arktisk powerhouse.

”Grønlandsk Post er en fantastisk ingrediens. Det er en effektiv antioxidant, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler, og dermed udjævner fine linjer og tegn på aldring. Den er rig på ursolsyre, der beskytter hudens elasticitet,” siger Anne Mette Koustrup.

Hudpleje fra den rene grønlandske natur
Det overrasker mange, at der er et rigt plan­teliv i Grønland, fordi der er så meget is og sne og fordi det generelt er et virkelig hårdt klima. Derfor er det også kun de mest hård­føre planter, der vokser i Grønland, og ender i InuaCares hudpleje.
InuaCares hudpleje er skabt på en unik kom­bination af egne planteekstrakter, aktive in­gredienser og plejende økologiske olier. Inu­aCare er netop lanceret på det danske marked med deres 12 første produkter herunder deres Salik Cleansing Gel, Avi Facial Mist, Iluliaq Facial Peel Mask, Tupaarnat Facial Moisturi­zer og Qajaasat Facial Cream.
Nomineret til en Danish Beauty Award
InuaCares første produkt Asiaq Extra-Care Balm er for nyligt blevet nomineret til en Danish Beauty Award i kategori­en ''Årets Care & Protect Pris". Vi er enormt stolte af at være nomineret med netop dette produkt, fordi det er det første produkt, vi nogensinde har udviklet. Pro­duktet hjælper rigtig mange mennesker med forskellige hud-udfordringer. ”Asiaq er en fed, nærende halm uden tilsat vand fyldt med 4 forskellige grønlandske ingredienser herun­der Ene, Grønlandsk post, Bivoks og Timian kombineret med Sheasmør og Honning, der virker beskyttende og helende. Vi har mange kunder, der oplever, at Asiaq er effektiv mod psoriasis og tør og skadet hud.” siger Anne Mette Koustrup.
Du kan shoppe Asiaq Extra-Care Balm og InuaCares andre skønne produkter hos ud­valgte forhandlere og på www.inuacare.com. 
5 grønne facts om InuaCare
Det grønlandske hudplejebrand InuaCare bestræber sig på at respektere og beskytte naturen. Deres produkter er bl.a.
Uden syntetisk parfume
Flasker lavet af 100% genbrugsplast
Ansvarligt håndplukkede ingredienser
Indeholder 71-99% naturlige ingredienser
Æsker lavet af 100% genbrugsfibre

Din kurv